Bérfőzés

Kisüsti vagy tornyos?

„Megkínálhatlak egy jó kisüstivel?” – ezt már nagyapáink idejében is hallhattuk. A hagyományos párlatkészítés lényege, hogy a cefréből két lépcsőben lesz pálinka: a cefrét a nagyüstön lefőzzük, majd az így nyert előpárlatot a kisüstön újra lepároljuk, tisztítjuk.

Az újabb, tornyos technológia segítségével egyszeri főzéssel, speciális aromaerősítő feltétek segítségével állítjuk elő a zamatos párlatot.

A kisüstön főzött pálinka gyümölcsös íze erőteljesebb, hosszabban tartó. Az aromatornyon főzött pálinkát intenzívebb illatvilág jellemzi. Válaszd azt, amelyik közelebb áll hozzád!

Főzetési feltételek:

  • 1 liter 50%-os párlat elkészítése kisüstön 1900 Ft, aromatornyon 1700 Ft
  • Minimálisan lefőzhető cefremennyiség 300 liter. Ennél kevesebb főzetési mennyiséget nem tudunk vállalni(cefrét nem öntünk össze, csak a tulajdonosok kifejezett kérésére!)
  • Minimális főzetési díj: 17000 Ft (amennyiben nem éri el a behígított pálinka mennyisége a 10 litert, akkor számítjuk fel ezt a díjat)

Egyéb szolgáltatások:

Cefrekészítés: 100 Ft/liter

Palackozás:   600 Ft/db-tól

Cimkézés:     150 Ft/-tól